Засідання профільних комісій

3 роки ago admin 0

З метою своєчасного та повного вивчення матеріалів другого пленарного засідання другої чергової сесії районної ради VIIІ скликання, 2- 3 березня 2021 року, провели свої засідання постійні комісії Ужгородської районної ради: з питань комунальної власності, майна та соціального розвитку територій; з питань охорони здоров’я і гуманітарної політики; з питань земельних ресурсів, архітектури та будівництва, природокористування, збереження довкілля та розвитку рекреації; з питань освіти, культури, духовності, збереження історичної спадщини, підтримки молоді та спорту.

На розгляд комісій було подано понад 30 питань порядку денного, серед яких: Про затвердження передавальних актів Перечинської, Великоберезнянської районних рад Закарпатської області; Про затвердження звітів про виконання районних бюджетів Ужгородського, Перечинського, Великоберезнянського районів за 2020 рік; Про звіт виконуючого обов’язки голови Ужгородської районної державної адміністрації про здійснення повноважень, делегованих районною радою за 2020 рік.

Члени комісії розглянули проекти рішень про затвердження галузевих Програм, а також розглянули питання: про передачу майна спільної власності територіальних громад, сіл, селищ та міст Ужгородського району.

Депутати районної ради мали змогу ознайомитись з планом роботи районної ради на І півріччя 2021 року та Регламентом роботи районної ради VIIІ скликання.

В ході обговорення питань, членами комісій були висловлені пропозиції та зауваження до проектів рішень,які будуть враховані при розгляді питань порядку денного чергової сесії, яка відбудеться 05 березня ц.р.

У роботі комісії взяли участь голова районної ради Юрій Фрінцко, керуючий справами виконавчого апарату районної ради, депутат районної ради Андрій Кушнірук.