На Ужгородщині відзначили Міжнародний день захисту дітей

6 років ago admin 0

Традиційно у перший день літа в Україні відзначають Міжнародний день захисту дітей. В Ужгородському районі теж не залишаються осторонь цього свята, оскільки це день, коли дорослі, як ніколи, повинні приділити увагу винуватцям дня – дітям. 
Епіцентром святкувань на Ужгородщині сьогодні став стадіон в с.Кінчеш та Ужгородський облмуздрамтеатр. Організатори заходу – Ужгородська районна рада, Ужгородська РДА та районна дитячо-юнацька спортивна школа влаштували дітям справжнє свято. Пісні, танці, різноманітні конкурси, спортивні змагання були направлені на те, щоб діти максимально були задіяні в святкових заходах, відчули турботу дорослих про них та мали чудовий настрій. Слід відмітити, що районна влада впродовж декількох років дбає про дітей та їх спортивне майбутнє. Свідченням того є збільшення кількості вихованців дитячо-юнацької спортивної школи. Тож керівництво Ужгородщини, зі свого боку, і надалі всіляко сприятиме підтримці та розвитку спорту, особливо серед підростаючого покоління. 
Сьогодні ж на святі дитинства побували: на стадіоні с.Кінчеш – голова районної ради Руслан Чорнак разом з керуючим справами Юрієм Фрінцком, депутатами Віктором Шелельо та Андрієм Кушніруком. В облмуздрамтеатрі дітей вітав заступник голови ради Степан Мацко. 
Відкриваючи захід керівники району бажали дітям щастя, радості, міцного здоров’я, гарного майбутнього, здійснення всього задуманого та змістовного літнього відпочинку. 
Підсумком свята в Кінчеші стало нагородження переможців спортивних змагань, вручення Грамот, медалей та солодких подарунків.