Лісівники Закарпаття вітають з Новим, 2021 роком і Різдвом Христовим!

3 роки ago admin 0
Дорогі друзі, колеги-лісівники, науковці, ветерани галузі! Шановні жителі Закарпатського краю!
 
Вітаємо вас з Новим, 2021 роком і Різдвом Христовим!
 
Ці свята об’єднують нас спільними надіями, новими планами, очікуванням радісних змін.
 
Рік, що минає, був непростим, але з ним пов’язано чимало світлих сторінок. Це був час напруженої роботи, професійних успіхів, продуманих і зважених рішень. І кожен з нас вніс посильний внесок в те, щоб подолати труднощі і впевнено зробити крок в 2021-й. Ми змогли протиставити викликам, що минає свій досвід і професіоналізм, силу характеру і вірність золотих лісівничих сердець, в кожному з яких живе любов до рідного краю і до кожного паростку, висадженого та доглянутого.
 
Ми впевнені, що разом ми зможемо досягти ще більших результатів – дамо імпульс зростання економіки, зміцнимо суспільство, забезпечимо гідне життя для кожної родини. Головне, щоб вершини смерічок, дубів і бучків тягнулися до сонця, а люди працювали на закарпатській землі!
 
Новий рік та Різдво Христове – це особливі, найдобріші і яскраві родинні свята. У них і душевна теплота, і радість домашнього затишку, віра і надія в те, що збудуться найзаповітніші очікування. Так нехай же 2021 рік стане часом великих досягнень, енергійного руху вперед і виконання всіх намічених планів. Нехай він допоможе кожному максимально розкрити свої можливості і принести користь для рідного краю та людей.
 
Від щирого серця бажаю вам головного – миру і благополуччя. Нехай Новий рік і Різдво зігріють своїм теплом кожен будинок і кожну сім’ю. Нових успіхів у праці та в житті, міцного здоров’я і величезного щастя – всім нам! З Новим роком і Різдвом Христовим, дорогі земляки!
 
Лісівники Закарпаття!

Дорогі друзі, колеги-лісівники, науковці, ветерани галузі! Шановні жителі Закарпатського краю!   Вітаємо вас з Новим, 2021 роком і Різдвом Христовим!   Ці свята об’єднують нас спільними […]