ПРО МОЖЛИВІСТЬ ОТРИМАННЯ ФІНАНСОВОЇ ПІДТРИМКИ ВІД ДЕРЖАВИ ФОПАМ І ЇХНІМ ПРАЦІВНИКАМ НАГАДАВ ГОЛОВА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОДА АНАТОЛІЙ ПОЛОСКОВ ПІД ЧАС ЗУСТРІЧІ ІЗ КЕРІВНИКАМИ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ОБЛАСТІ

3 роки ago admin 0

Зараз необхідно активно продовжувати інформувати суспільство про фінансову підтримку громадян і бізнесу у період дії карантинних заходів.

«За ініціативи Президента України наймані працівники та фізичні особи-підприємці отримають одноразову матеріальну допомогу у розмірі 8 тис грн. Прийом заявок через додаток «Дія» продовжили до 31 грудня.

Станом на сьогодні вже близько 7 тисяч закарпатців подали свої заявки. Виплати уже відбуваються, люди отримують гроші. Але 7 тисяч заяв – це дуже мало.

Нам потрібно активніше інформувати громадськість про можливість такої допомоги та підтримки від держави», – зауважив Анатолій Полосков.

Нагадаємо, від учора – 22 грудня, в Україні розпочали виплату одноразової матеріальної допомоги в розмірі 8 тис грн найманим працівникам, які втратили частину заробітної плати внаслідок запровадження карантинних обмежень, та фізичним особам-підприємцям (ФОП), які втратили частину доходу внаслідок карантину. Така одноразова виплата із державного бюджету здійснюється уперше і її розмір- немалий- перевищує розмір мінімальної заробітної плати.

Зараз необхідно активно продовжувати інформувати суспільство про фінансову підтримку громадян і бізнесу у період дії карантинних заходів. «За ініціативи …