Лісівники Закарпаття приєдналися до загальнодержавної акції ініційованої Державним агентством лісових ресурсів України «#Нагодуй_птахів_взимку»

3 роки ago admin 0

Лісівники Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства приєдналися до загальнодержавної акції ініційованої Державним агентством лісових ресурсів України «#Нагодуй_птахів_взимку».

У передачі годівниць до початкових та дошкільних закладів освіти взяли участь Ігор Коцур – перший заступник начальника ЗОУЛМГ, Віталій Цвігун – заступник голови ОДА, Богдан Андріїв – Ужгородський міський голова, Наталія Мухомедьянова – начальник управління освіти Ужгородської міської ради.

Допомагали розвішувати годівниці учням в УЗОШ І-ІІІ ст.№6 ім. В.С.Гренджі-Донського та вихованцям – ЗДО №39 «Журавлик». Цього року Закарпатське ОУЛМГ подарувало годівниці до таких навчальних закладів – УЗОШ 20 – ліцей “Лідер”, УСЗОШ І ст. №1, УЗОШ І-ІІІ ст. №19. Також не лишилися без уваги і садочки м. Ужгород – ЗДО №2, НВК “Веселка”, ЗДО №15 «Казка», ЗДО №31 «Перлинка», ЗДО №36. Також загальнодержавну акцію підтримали Марія Рущак від Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН», Роман Канюк – Молодіжна рада при Закарпатській ОДА, та Вікторія Рац керівник ОСББ «Унгварський-16».

Лісівники Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства приєдналися до загальнодержавної акції ініційованої Державним агентством лісових ресурсів України «#Нагодуй_птахів_взимку». У передачі годівниць до початкових та дошкільних […]