Лісівники Берегівського лісгоспу привітали малечу зі святом Миколая

3 роки ago admin 0
У День Святого Миколая всі діти чекають на подарунки, які вони знаходять подушками чи у черевичках. Але є категорії діток, для яких розгорнути зранку яскравий пакунок так і залишається нереалізованою мрією.
 
Аби не позбавити дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, із багатодітних родин свята та реалізувати їх мрії, лісівники Берегівського держлісгоспу привезли дарунки в монастир святого Йосифа, що у Королево.
 
Директор Берегівського лісгоспу Богдан Шойного про візит до «Зернятка» відзначив:
«Сьогодні наш народ повертається до золотих традицій українських свят. Одним із найбільш шанованих є свято Миколая. На честь Святого Миколая у всьому християнському світі збудовані храми, до нього в молитвах звертаються мандрівники та подорожні багатьох країн. В наш час, Миколая чекають переважно діти, а колись в Україні його вважали покровителем війська Запорізького. Ще за життя його називали батьком сиріт, бідних та знедолених. Багато людей сподівалися на заступництво цього надзвичайно доброго і милосердного Святого. У народних легендах та переказах Святий Миколай боронить людей від стихійного лиха, а найбільше – на воді. І, звісно, Святий Миколай – чудотворець допомагає всім людям на землі. І ми лісівники Берегівщини також святкуємо цей день і хочемо, щоб кожна дитинка мала подарунок, особиливо та я кого немає батьків, але вони знаходяться під надійною опікою жінок із благородними і відкритими серцями».

У День Святого Миколая всі діти чекають на подарунки, які вони знаходять подушками чи у черевичках. Але є категорії діток, для яких розгорнути зранку яскравий пакунок […]