Готуй сани влітку: ужгородські лісівники висадили новорічні ялинки

5 років ago admin 0
Сьогодні, 3 квітня, у Великодобронському лісництві ДП «Ужгородський лісгосп» відбулося продовження акції «Майбутнє лісу у твоїх руках».
Під час весняної акції проведено доповнення плантації новорічних ялинок у кварталі 16, виділ 16 на площі 0,2 га в рамках Акції «Майбутнє лісу у твоїх руках».
До акції долучилися майже півсотні чоловік: заступник голови Ужгородської райдержадміністрації Єва Раті, голова Великодобронської сільської ради Іван Попка разом з колегами, школярі Великодобронської ЗОШ І-ІІІ ступенів та працівники лісової охорони Великодобронського лісництва. Окрім того лісолюбами закладено шкілку ялини європейської (1000 штук).
 
Як зазначив директор лісгоспу Василь Кий, подібні акції проводяться з метою залучення громадськості до примноження нових і збереження старих зелених насаджень і для ознайомлення з лісогосподарською діяльністю підприємства. Лісівники прагнуть бути відкритими для громадськості та є готовими пояснювати кожен свій крок при виконанні лісогосподарських заходів.

Сьогодні, 3 квітня, у Великодобронському лісництві ДП «Ужгородський лісгосп» відбулося продовження акції «Майбутнє лісу у твоїх руках». Під час весняної акції проведено доповнення плантації новорічних ялинок […]