В Управлінні відбулась нарада, щодо капітального ремонту дороги на вул. Болгарській

3 роки ago admin 0

Питання капітального ремонту дороги на вул. Болгарській стоїть гостро вже давно, адже вона не ремонтувалась понад 50 років. І сьогодні, воно знову було зініційовано головою комісії з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій Закарпатської області Андрієм Андрієвим. Відповідь не забарилась.

Стан автошляху, що сполучає 1-й державний пожежно-рятувальний загін Ужгорода з містом оглянули заступник голови Закарпатської ОДА Віталій Цвігун, директор департаменту інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства ОДА Едуард Маляр, директор департаменту міського господарства Ужгородської міської ради Володимир Бабидорич та начальник відділу технагляду Ігор Лаба.

Учасники робочої зустрічі визначили обсяг необхідних ремонтних робіт та дали доручення міськвиконкому впродовж січня розробити проектно-кошторисну документацію з капітального ремонту дороги. Фінансування витрат у І півріччі 2021 року  буде заплановано за рахунок обласного Дорожнього фонду та міського бюджету.

 «Оперативно-рятувальна служба Закарпаття є однією з найважливіших екстрених служб області, яка незважаючи на всілякі перешкоди, чи негаразди  завжди  приходять на допомогу вчасно. Але капітальний ремонт дороги прискорить реагування рятувальників на різні надзвичайні ситуації та пожежі», – зауважив під час свого візиту Віталій Цвігун.

У свою чергу Мирослав Щербей щиро подякував за розуміння проблем Служби порятунку та виказав сподівання, що невдовзі автівки ДСНС будуть виїжджати вже по новому, відремонтованому автошляху.

У ДСНС України у Закарпатській області

DSC_0088 копия.jpgDSC_0084 копия.jpg

DSC_0107 копия.jpgDSC_0125 копия.jpg

DSC_0146 копия.jpgDSC_0149 копия.jpg