Вітання в.о. голови РДА І. Понзеля з нагоди Дня місцевого самвоврядування

3 роки ago admin 0

Шановні працівники органів місцевого самоврядування та депутати рад усіх рівнів!

Щиро вітаю вас із Днем місцевого самоврядування! Це свято тісно пов’язане із здобуттям Україною незалежності, розбудовою власної державності та демократії. Адже становлення самоврядних органів в демократичному суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальних громад.

Вам випала висока довіра жителів територіальних громад представляти їх інтереси у вирішенні найскладніших життєвих питань та підвищувати рівень їх життя. Сьогодні місцеве самоврядування є вагомою складовою народовладдя, дієвим інструментом вирішення як місцевих, так і загальнодержавних завдань. Це велика відповідальність, яка невпинно зростає разом із проведенням у нашій країні процесів децентралізації та об’єднання територіальних громад.

Повноваження влади на місцях тільки зростатимуть, тому дуже важливим є ваше розуміння того, що разом із тим суттєво збільшуватиметься й рівень вашої відповідальності – в першу чергу перед людьми, які вас обрали.

З нагоди свята прийміть слова вдячності за Вашу сумлінну та самовіддану працю на благо розвитку територіальних громад, в ім’я розквіту рідного краю.

Бажаю усім працівникам органів місцевого самоврядування, депутатам місцевих рад, ветеранам самоврядної ниви  міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя, добра і достатку.

З повагою,

в.о. голови РДА                                                                              Іван Понзель

Шановні працівники органів місцевого самоврядування та депутати рад усіх рівнів! Щиро вітаю вас із Днем місцевого самоврядування! Це свято …