На Хустщині під час тренінгу відточували навики із запобігання нещасних випадків при виконанні вантажно-розвантажувальних робіт

10 місяців ago admin 0

Задля попередження аварійних ситуацій та виробничого травматизму, посадовці Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області провели практичний тренінг з працівниками сфери будівництва, які експлуатують вантажопідіймальні крани, підіймальні пристрої та відповідне обладнання.

Під час заходу розглянуто основні проблемні питання з охорони праці та виробничі ризики, а також надано роз’яснення стосовно атестації обслуговуючого персоналу та оформлення нарядів-допусків.

Фахівці розповіли про обов’язки стропальників перед початком роботи, при обв’язці та зачіплюванні вантажів, при підійманні та переміщенні вантажу.

За результатами проведеного тренінгу працівники підприємства продемонстрували достатній рівень знань теоретичної частини, а також  професіоналізм в частині практичного виконання завдань.

Інспектори рекомендували впроваджувати безпечні умови праці, здійснювати постійний контроль за станом охорони праці та трудовою дисципліною на виробничих об’єктах.

Більше інформації за покликанням: https://pratsia.in.ua/