Вітання в.о. голови РДА І. Понзеля з Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва.

3 роки ago admin 0

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята — Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.

Культура є одним з вирішальних чинників національного відродження, зміцнення державності й об’єднання суспільства навколо спільних цінностей та ідеалів.

Працівникам культури випала почесна місія – формувати духовність, почуття національної гідності, взаємного порозуміння та злагоди в суспільстві.

Ваш професіоналізм зберігає і постійно збагачує українську культуру, а творчість майстрів засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється в збереженні народних традицій, любові до животворних джерел народного мистецтва.

Висловлюю щиру вдячність працівникам будинків культури та клубних установ, бібліотек, мистецьких навчальних закладів, учасникам аматорських колективів Воловеччини за безперервний творчий пошук та сумлінну працю.

Творчих вам здобутків, миру, любові і злагоди, втілення найяскравіших творчих ідей, натхнення та процвітання у такій необхідній справі на благо духовного збагачення нашої держави.

З повагою,

в.о. голови РДА                                                                                Іван Понзель

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята — Всеукраїнського дня працівників культури …