Малеча отримала подарунки у конкурсі «Посади дерево»

3 роки ago admin 0

Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства приєдналося до нагородження юних талантів, які проявили себе у творчому конкурсі-малюнку «Посади дерево».

Конкурс для юних талантів оголошений всеукраїнським проектом Озеленення України спільно з Державне агентство лісових ресурсів України Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України Аня Крисюк Роман Абрамовський CEO Club Ukraine Аня Мелеганич .

Можливість проявити себе за допомогою олівців та пензликів мали вихованці початкових і старших класів. А далі жюрі обрали найяскравіші дитячі малюнки.

Вибирали переможців з поміж десятків дитячих робіт, які були присвячені тематиці збереження гордості нашої області – лісів та висадці маленьких і великих деревцят.

Під час оголошення переможців у мальовничому конкурсі члени жюрі висловили думку, що всі учасники всі без винятку талановиті і заслуговують на заохочення. Відтак переможців було нагороджено безліччю цікавих та корисних подарунків.

🎉Вітаємо юних переможців🎉:

🌱Навроцька Ірина, 8 років

🌱Луцак Ангеліна, 9 років

🌱Микитюк Софія, 10 років

🌱Тромпак Альбіна, 10 років

🌱Дебрецені Валерія, 15 років

🌱Куриленко Поліна, 9 років

🌱Карпенко Ксенія, 6 років

🌱Шаркаді Влада, 7 років

🌱Дацко Дар’я, 12 років

🌱Білчик Моніка, 9 років

🌱Видиш Софія, 9 років

🌱Кізьмінський Стас, 7 років

🌱Продан Анастасія, 14 років

Закарпатські лісівники вітають кожного маленького учасника і закликають завжди оберігати природу, підгодовувати пташок і саджати деревцята.

Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства приєдналося до нагородження юних талантів, які проявили себе у творчому конкурсі-малюнку «Посади дерево». Конкурс для юних талантів оголошений всеукраїнським […]