Лісівники Ужгородського держлісгоспу долучились до #ОЗЕЛЕНЕННЯ_УКРАЇНИ

3 роки ago admin 0

У суботу, 17 жовтня, між селами Лінці, Ґайдош,Кибляри та Пацканьово була проведена Всеукраїнська акція 10000000 дерев за 24 години.

Працівниками Ужгородського держлісгоспу спільно з волонтерами з місцевих жителів та футболістів ФК “Зірка” було висаджено 50 ялинок та 50 туй. Окрім того, було також приведено до ладу територію навколо хреста.

Варто також додати, що працівники лісгоспу надали саджанці для озеленнення обласного центру.

Щорічно в Україні проводиться подібні акції, але такого масштабу акція досягла тільки завдяки ініціативі організаторів – генерального директора Книги рекордів України Ганни Крисюк спільно з президентом «CEO Club Ukraine» Сергієм Гайдайчуком й за підтримки Романа Абрамовського, Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України та Василя Кузьовича, голови Державного агентства лісових ресурсів України.

Відрадно, що взяти участь в акції та зробити свій внесок у примноження лісових багатств та покращення екології виявилася велика кількість свідомих громадян. Дякуємо, всім хто долучився до Всеукраїнської акції та посадив своє дерево для майбутніх поколінь!

У суботу, 17 жовтня, між селами Лінці, Ґайдош,Кибляри та Пацканьово була проведена Всеукраїнська акція 10000000 дерев за 24 години. Працівниками Ужгородського держлісгоспу спільно з волонтерами з […]