За цифровими документами в Дії можна буде отримати посилки, вантажі та грошові перекази.

4 роки ago admin 0

Для отримання посилки, вантажу або грошового переказу у відділенні, замість паперових документів, які посвідчують особу, можна використовувати цифрові паспорти та водійське посвідчення в застосунку Дія 2.0.

На Новій пошті можна отримати посилки вартістю до 5 тис. грн, показавши мобільний застосунок Дія оператору для ідентифікації особи.

Посилки вартістю більше 5 тис. грн або інші фінансові операції можна зробити лише після верифікації особи. Для цього раніше оператори робили копію паспорта клієнта. Тепер можна поділитися цифровою копією документа в Дії.

Цифрова копія: як це працює?

Відкрийте в Дії свій цифровий документ. Оператор за допомогою сканера зчитає штрихкод на звороті документа. Після цього вам потрібно підтвердити передачу документа до відділення Нової пошти. Мобільний застосунок автоматично формує цифрову копію та відправить її з вашим е-підписом до системи Нової пошти.

Зараз Мінцифри та Нова пошта тестують шерінг цифрових документів (передачу копій). Після чого цифрові копії зможуть використовувати й інші компанії.

Шерінг цифрових документів — справді революційна послуга, яка вже доступна у застосунку Дія 2.0. Оновлюйте просто зараз за посиланням.

Для отримання посилки, вантажу або грошового переказу у відділенні, замість паперових документів, які посвідчують особу, можна використовувати цифрові паспорти …