Ужгородські рятувальники провели інструктивну нараду з питань пожежної безпеки з представниками виборчих комісій

5 років ago admin 0

Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області  продовжують проводити комплекс заходів щодо попередження пожеж та надзвичайних ситуацій під час підготовки та проведення 21 липня парламентських виборів 2019 року.

Учора в приміщенні Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості зібрались представники окружної виборчої комісії обласного центру та Ужгородського району. Разом з працівниками Ужгородського міськрайвідділу ДСНС присутні розглянули нагальні питання щодо заходів безпеки під час проведення виборів.

Рятувальники акцентували увагу присутніх на дотриманні протипожежного режиму на виборчих дільницях. Зокрема, на стані електромереж, забезпеченості відповідних об’єктів необхідною кількістю вогнегасників. Окремо зупинилися на приведенні у належний стан евакуаційних виходів, оскільки вони відіграють першочергове значення при проведенні рятувальних заходів у випадку виникнення нештатних ситуацій. Також співробітники Служби порятунку ознайомили присутніх з порядком дій у разі виявлення на виборчій дільниці підозрілих та вибухонебезпечних предметів.

Для кращого засвоєння отриманої інформації головам комісій роздали спеціально підготовлені листівки, які стануть їм у нагоді при проведенні інструктажів з членами комісій.

IMG-2c8c53b97806db72c1bdcdb7b9f06f6f-V.jpg   IMG-a8500a9553f01eb35ffd9b9b6445ac22-V.jpg

 

У ДСНС України у Закарпатській області