Заходи, присвячені Дню рятівника, продовжились у Мукачеві

4 роки ago admin 0

Урочистості до Дня рятівника сьогодні пройшли і в Мукачеві на базі 17-ї державної пожежно-рятувальної частини. Проведення заходів відбулося за участі начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослава Щербея, голів Мукачівської ОТГ, Мукачівської районної ради та адміністрації, ветеранів та пенсіонерів Служби.

У вітальному слові Мирослав Васильович звернувся до рятувальників: «Дякую всім за плідну працю, врятовані людські життя, збережені матеріальні та культурні надбання. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, мирного неба, добробуту та нових професійних успіхів на благо народу України». Також він подякував представникам органів влади за підтримку підрозділів ДСНС району та висловив сподівання на подальшу співпрацю та розуміння питань цивільного захисту.

Далі, за сумлінне виконання обов’язків та професійні здобутки рятувальники та ветерани служби цивільного захисту були відзначені нагородами Держслужби з надзвичайних ситуацій, Управління ДСНС, Закарпатської обласної ради та місцевих органів влади. На цьому урочистості з нагоди Дня рятівника не завершуються і вже завтра аналогічний івент відбудеться в Ужгороді та Хусті.

 У ДСНС України у Закарпатській області

DSC_0101 копия.jpg_DSF5499 копия.jpg

_DSF5577 копия.jpgDSC_0119 копия.jpg

DSC_0133 копия.jpgDSC_0144 копия.jpg