ПРО ЗАПРОВАДЖЕННЯ ЕЛЕКТРОННОЇ ЧЕРГИ У ПУНКТАХ ПРОПУСКУ

4 роки ago admin 0

 7 вересня, у Відкритому Офісі відбулися громадські слухання в рамках підготовки проєкту постанови ,,Питання реалізації пілотного проекту організації управління чергами автотранспорту перед міжнародними автомобільними пунктами пропуску ,,Електронна черга перетину кордону”.

Метою прийняття постанови є створення ефективної системи управління чергами автотранспорту перед міжнародними автомобільними пунктами пропуску, комплексного вирішення соціально-економічних, криміногенних та природоохоронних проблем, зумовлених чергами автомобільного транспорту на під’їзних шляхах до міжнародних автомобільних пунктів пропуску.

Учасники обговорили проблемні питання щодо реалізації зазначеного проєкту.

Усі зауваження та пропозиції будуть враховані в подальшій роботі.

Питання перебуває на особистому контролі голови Закарпатської обласної державної адміністрації Олексія Петрова.

Принагідно зауважимо, що за результатами робочої поїздки Президента України Володимира Зеленського до Закарпатської області, яка відбулася 9 травня 2020 року, було зініційовано впровадження електронної черги в пункті пропуску та пункті контролю через державний кордон України на кордоні з Угорщиною і Словацькою Республікою – “Чоп (Тиса)” і “Ужгород”. Головним розробником вищезазначеного проєкту постанови є Управління ЗЕЗ, інвестицій та ТКС Закарпатської ОДА, а суб’єктом подання – Закарпатська обласна державна адміністрація.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань щодо проєкту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу приймаються Закарпатською обласною державною адміністрацією протягом одного місяця з дня оприлюднення до 9 жовтня 2020 року в письмовому або електронному вигляді за наступною адресою:

поштова адреса: площа Народна, 4, м. Ужгород, 88008, управління зовнішньоекономічних зв’язків, інвестицій та транскордонного співробітництва Закарпатської облдержадміністрації,

тел.: (312) 61 77 21;

електронна адреса: uzez@carpathia.gov.ua

 7 вересня, у Відкритому Офісі відбулися громадські слухання в рамках підготовки проєкту постанови ,,Питання реалізації пілотного проекту організації управління …