Перечинські лісівники просять не смітити в лісах

5 років ago admin 0

Лісівники намагаються всіляко сприяти приємному відпочинку громадян в лісі облаштовуючи вздовж автодоріг, в різних мальовничих куточках спеціально пристосовані місця для від починку на природі. Тут тобі і бесідки з столиками та лавками, місця для розведення вогню, контейнери для збору сміття. Створення в лісових масивах таких рекреаційних пунктів є одним з важливих заходів, спрямованих на охорону та захист лісу. Постійно встановлюються природоохоронні стенди з закликами не засмічувати ліс. Натомість отримують купи сміття в лісовому фонді, зокрема на території місць відпочинку, котрі власноруч збудували та облагородили.

От наприклад, біля центральної автодороги поблизу с. Зарічево працівники ДП «Перечинський лісгосп» нещодавно збудували нову бесідку на місці старої зруйнованої, потрудилися облагородили, а тепер там всюди купи сміття накиданого. Зробили місце для розпалювання багаття, на котре громадяни після свого відпочинку накидали сміття із пластику, тим самим показуючи свою некультурність та неповагу не тільки до лісівників, які трудилися щоб їм було комфортно відпочивати, а й до тих громадян котрі прийдуть після них і будуть змушені відпочивати в наслідках їх неохайності.

Лісівники ДП «Перечинський лісгосп» вкотре звертаються до громадян з проханням залишатися людьми на лоні природи і прибирати після себе сміття та заодно попереджають: за засмічення державного лісового фонду передбачена адміністративна відповідальність.

Як говорить народна мудрість: «Чисто там, де не смітять», тож лише спільними силами, коли кожен відвідуючи чи відпочиваючи в лісі почне прибирати після себе буде чисто.

Лісівники намагаються всіляко сприяти приємному відпочинку громадян в лісі облаштовуючи вздовж автодоріг, в різних мальовничих куточках спеціально пристосовані місця для від починку на природі. Тут тобі […]