Руслан Чорнак: "Підростаюче покоління району має зростати та здобувати освіту в найкращих умовах"

4 роки ago admin 0
День знань – одне із головних свят навчального року – урочисте, хвилююче і відповідальне. Разом із тим, це свято об’єднує всю громаду – від найменших, тих хто вперше піде до школи і стане першокласником, до старшокласників – тих, хто стоїть на порозі дорослого життя. Крім того, це свято всіх учителів, викладачів, батьків, бабусь та дідусів, хто з хвилюванням та гордістю збиратиме та проводжатиме рідних дітей до школи.
Перший день навчального року мав би розпочинатися з святкових лінійок. Проте, через коронавірус в країні, першовересень у навчальних закладах району розпочався без урочистостей, з дотримання усіх санітарних вимог. Але, незважаючи на ситуацію, що склалася, керівники району вирішили порадувати першачків та педагогів загальноосвітніх навчальних закладів.
Голова районної ради Руслан Чорнак, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Юрій Фрінцко, депутат районної ради Роман Сарай із подарунками та вітальними словами з нагоди Дня знань завітали до Чертезької та Худлівської загальноосвітніх навчальних закладів.
«Перше вересня єднає нас усіх. Роки навчання – найкращі в нашому житті. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому – високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини. А ми, у свою чергу, сприятимемо тому, аби підростаюче покоління району зростало та здобувало освіту в найкращих умовах» – наголосив голова районної ради Руслан Чорнак.
Насамкінець гості побажали педагогічним колективам, учням та батькам терпіння, наснаги у здобутті знань та мирного неба.