Привітання начальника Управління ДСНС України у Закарпатькій області Мирослава Щербея з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

4 роки ago admin 0

29 років назад здійснилася мрія багатьох поколінь українців – право жити в заможній, незалежній, європейській Державі. Незалежність України відкрила широкі можливості для духовного розвитку, економічного зростання та добробуту кожного громадянина.

Цей день передає дух патріотизму та гордості за свою націю, яка, пройшовши випробування, створила свою незалежну державу, знаменуючи єдність, міцність волі й духу українського народу в усіх куточках нашої країни.

Тож нехай це свято буде могутнім стимулом для натхненої, щоденної праці заради злагоди нашого народу, реалізації  його потенціалу, а ваші добрі справи примножать славу рідного краю!

З нагоди державного свята хочу подякувати всьому особовому складу ДСНС Закарпаття за відданість справі, врятовані людські життя, збережені матеріальні та культурні надбання.

Бажаю вам здоров’я, щастя, успіхів у всіх ваших справах і нехай мрія про краще життя окриляє вас на нові звершення, на нові добрі справи в ім’я нашої України та її майбутніх поколінь.

Незалежність 2020 на узгодження 2 копия.jpg