ВСТАНОВЛЕНО СПОРТИВНИЙ МАЙДАНЧИК В ПАРКУ

4 роки ago admin 0

    17 серпня 2020 року. Минулого тижня в селищному парку завершено монтаж спортивного майданчика.

   В рамках благоустрою селищного парку роботи по встановленню спортивного майданчика було розпочато минулого місяця. На даний час його обладнання змонтоване і майданчик поступово стає популярним місцем відпочинку молоді. До їх честі слід наголосити, що на майданчику і навколо нього підтримується задовільний санітарний стан.

    Обладнання та матеріали для спортивного майданчика любязно оплачено коштом спонсором ТОВ "Онур конструкціон інтернешнл". Роботи по його встановленню виконані комунальним підприємством "Водоканалсервіс" (директор Худан Я.М.) коштом селищної ради.

   Оскільки обладнання спортивного майданчика змонтовано поряд з дитячим майданчиком, батьки також можуть займатися на тренажерах, не забуваючи при цьому пильно контролювати своїх діток.

   Шановні батьки, молоді люди, спортивний і дитячий майданчики встановлено для вас, ваших дітей і вони успішно функціонують. Та, як бачите, не завадило б територію навколо них прикрасити газонами, клумбами, квітами, декоративними кущами. Пропонуємо всім охочим і не байдужив взяти в цьому посильну участь. Наприклад, так звані цибулькові квіти (нарциси, тюльпани, гіацинти, лілії) добре висажувати восени, навесні вони вже будуть радувати око. А весною, за ваших пропозицій і участі разом продовжимо роботи по впорядкуванню навколишньої території.

   І велике прохання до всіх – будь ласка, підтримуйте чистоту на найданчиках та навколо них. Наперед дякуємо за розуміння.