Лісівники Воловеччини оновили автопарк

6 років ago admin 0

Не зважаючи на економічні труднощі, пов’язані з повною відсутністю бюджетного фінансування, адміністрація ДП “Воловецьке лісове господарство” намагається постійно проводити технічне переоснащення виробництва, оновлювати в першу чергу автомобільний парк. Ось і нещодавно лісгосп придбав спецавтомобіль для вивезення деревини.

Дещо раніше було закуплено легковий автомобіль «Нива» для патрулювання лісових масивів, дровокольний станок та встановлена на автомобільну базу нова установка «Фіскарс». Зараз на оснащенні лісгоспу знаходиться 10 вантажних автомобілів, два лісовози марки УРАЛ, один екскаватор, один бульдозер, один автонавантажувач, вісім тракторів, чотири з яких гусеничні. Крім того, 15 бензопил марки «Штіль», одна електропила ЕПЧ-3, колун дров RCA-400, тракторні та автомобільні причепи, три спеціальні та два службові легкові автомобілі.

Для переробки заготовленої деревини у цеху переробки встановлено пилорами Р-63, Р-63-4А, УРД-800, два торцювальні станки, один чотиристоронній стругальний станок С-26, кругло пильний обрізний Ц-6, рейсмусний СР-6, заточний ТчПЛ-3,а також ЦМ-80 і ЦРМ-180. Здавалось би технічне оснащення достатнє, однак сучасні умови господарювання вимагають постійного і кардинального оновлення парку машин та механізмів, що знаходяться на балансі підприємства.

 

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Не зважаючи на економічні труднощі, пов’язані з повною відсутністю бюджетного фінансування, адміністрація ДП “Воловецьке лісове господарство” намагається постійно проводити технічне переоснащення виробництва, оновлювати в першу чергу […]