Олексій Петров відзначив великі резерви для розвитку тихого туризму Закарпаття

4 роки ago admin 0

Голова Закарпатської ОДА Олексій Петров, сьогодні, 7 серпня, під час зустрічі з Головою Державне агентство лісових ресурсів України Василь Кузьович , головою Свалявськоі РДА Роман Тарабий та директорами держлісгоспів краю відзначив, що у тихого туризму є великі резерви, особливо це стало видно в період пандемії COVID-19.

«На сьогоднішній день туризм став явищем, що увійшов у повсякденне життя майже третини населення планети. На відміну від Європи, де активно розвивається тихий туризм, в Закарпатті є ще куди рухатися в цьому напрямку і що саме головне, то є великі резерви для розвитку цього напрямку. Особливо це стало видно в період пандемії COVID-19», – зазначив Олексій Геннадійович.

При цьому Олексій Петров підкреслив, що саме лісівникам, як господарникам, необхідно розвивати зелений туризм, побічне користування, збирати гриби, заготовляти ягоди, чаї та реалізовувати їх задля отримання прибутку та наповнення місцевих бюджетів. Досвід країн Європи показав, що тихий туризм — це той напрямок, який є одним з основних джерел прибутків».

Голова Закарпатської ОДА Олексій Петров, сьогодні, 7 серпня, під час зустрічі з Головою Державне агентство лісових ресурсів України Василь Кузьович , головою Свалявськоі РДА Роман Тарабий та директорами держлісгоспів краю відзначив, що […]