У Лінцях відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям

4 роки ago admin 0

На Ужгородщині, в селі Лінці, діти та дорослі відтепер матимуть додаткові можливості постійно займатися спортом і зміцнювати своє здоров’я. Адже саме тут, на території Лінцівської загальноосвітньої школи зведено спортивний майданчик зі штучним покриттям, розміром 42х22, побудований в рамках співфінансування з державної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України». Для реалізації такого проекту з районного бюджету виділено 750 тисяч гривень.
На урочистості на честь відкриття майданчика завітали голова Ужгородської районної ради Руслан Чорнак, керуючий справами Юрій Фрінцко, голова Ужгородської райдержадміністрації Вячеслав Дворський, районні депутати Роман Сарай, Андрій Кушнірук та Віктор Шелельо, директор Ужгородської районної ДЮСШ Дмитро Смагін, Киблярівський сільський голова Олександр Пеца, директор Лінцівського ліцею Яна Пожо, тренери секцій з футболу та волейболу – Василь Рущак ті Володимир Бабинець та інші.
«Спортивний майданчик збудовано завдяки спільним зусиллям. Частково – з державного бюджету, а частково – з місцевого. Дуже приємно, що крок за кроком нам вдається розбудовувати спортивну інфраструктуру в районі, тим самим надаючи змогу нашим дітям підвищувати рівень свого спортивного виховання» – зазначив голова ради Руслан Чорнак
Керівники району вручили керівництву школи та секціям з футболу і волейболу подарунки: м’ячі, волейбольну сітку, спортивну форму та інший інвентар.