Михайло Рівіс відзначив депутата облради та подякував сільському голові за підтримку воїнів ЗСУ

5 років ago admin 0

На адресу голови Закарпатської облради Михайла Рівіса надійшов лист від Героя України, командира 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади Збройних Сил України Сергія Собка, в якому полковник клопоче відзначити Володимира Паульо та Василя Коштури за допомогу військовим.

У ньому сказано, що на даний час підрозділи 128-ої окремої гірсько-штурмової бригади в складі військ Операції Об’єднаних сил виконують бойове завдання із припинення  збройного вторгнення на територію України.

Один із гірсько-штурмових батальйонів із складу бригади виконує бойове завдання  в районі населеного пункту Гранітне та поблизу нього.

Незважаючи на відстань від місця постійної дислокації в Закарпатській області, особовий склад відчуває підтримку з боку представників місцевого самоврядування Закарпаття, депутатів облради, які допомагають необхідними матеріальними засобами, особистою увагою та ін. «У цей складний час для усіх саме увага до Збройних Сил  України має найбільшу ціну», – зазначається в листі.

Відтак командир просить очільника обласної ради за підтримку гірсько-штурмової бригади, активну участь у наданні матеріальної допомоги, проявлений патріотизм і відданість справі забезпечення територіальної цілісності України відзначити депутата обласної ради Володимира Паульо та голову Ракошинської сільської ради Василя Коштуру.

Учора, 13 грудня на пленарному засіданні 13 сесії облради, Михайло Рівіс вручив Почесну грамоту і цінний подарунок Володимиру Паульо та висловлює сердечну подяку з побажанням міцного здоров’я, добра і успіхів на самоврядній ниві Василю Коштурі.

Прес-служба Закарпатської облради