Звернення в.о. голови РДА І. Понзеля з нагоди Дня пам’яті та примирення та 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війн

4 роки ago admin 0

Дорогі земляки!

8 та 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення, а також 75 річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Ми щиро вшановуємо своїх визволителів, які героїчно відстояли наше невід’ємне право жити вільно на рідній землі, які разом із солдатами антигітлерівської коаліції врятували від фашистського рабства країни Європи.

Крізь смертельні бої, страждання і втрати йшов наш народ до великої перемоги. У ці дні ми віддаємо шану всім тим, хто у жорстокій боротьбі виборював нам свободу, хто захищав рідну українську землю від ворога.

Нехай нашими духовними цінностями, нашими найвищими чеснотами назавжди залишаться священна пам’ять і глибока повага до тих, хто пройшов страшну і сувору школу війни, хто у повоєнні роки відбудовував зруйновані міста та села, хто і сьогодні є для нас прикладом любові до Батьківщини, зразком витримки, мудрості й терпіння, щирої віри у щасливе майбутнє нашої незалежної держави.

Для нас велика честь засвідчити свою повагу ветеранам та висловити глибоку вдячність за їх героїчний подвиг.

Отже, сердечно бажаю всім нам миру і злагоди, доброго здоров’я, щасливих і довгих літ життя, добробуту і благополуччя кожній родині.

З повагою,

В.о. голови РДА                                                              Іван Понзель

Дорогі земляки! 8 та 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення, а також 75 річницю перемоги над нацизмом …