У двох районах Закарпаття рятувальники вчили місцеве населення правилам безпеки в опалювальний період

5 років ago admin 0

13 грудня співробітники Мукачівського підрозділу ДСНС провели профілактично-роз’яснювальний захід на території районного центру.

Рятувальники розповіли громадянам про випадки виникнення пожеж та надзвичайних подій, які мали місце на території міста та району та їх головні причини. Також, жителям нагадали основні правила пожежної безпеки, зокрема: при експлуатації газових, електричних та приладів пічного обладнання, а також алгоритм дій у разі виявлення вибухонебезпечних й підозрілих предметів. Рятувальники звертали увагу батьків на постійному нагляду за дітьми та  навчання молоді правилам безпеки.  

Окрім відвідин осель громадян,  рейдова бригада відвідала й дошкільний навчальний заклад №18. Рятувальники перевірили наявність там вогнегасників, планів евакуації на випадок виникнення пожежі та провели з освітянами бесіди, щодо організації роботи серед дітей з питань безпеки життєдіяльності. А для вихованців закладу надзвичайники провели урок безпеки, під час якого нагадали малечі про небезпеку вогню. Усім без виключення рятувальники вручили листівки й пам’ятки з інструкціями щодо безпечного поводження у різних небезпечних ситуаціях.

Подібний захід, цього ж дня, провели й тячівські рятувальники серед місцевого населення села Нижня Апша. Крім подворового обходу фахівці ДСНС завітали до місцевої дільничої лікарні, де провели з персоналом  протипожежний інструктаж, під час якого нагадали правила користування вогнегасниками у разі виникнення пожежі.

 

У ДСНС України у Закарпатській області

1.jpg2.jpg

3.jpg4.jpg

5.jpg6.jpg