НАГАДУЄМО В УКРАЇНІ ДІЄ ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМА “ДІЯ. ЦИФРОВА ОСВІТА”

4 роки ago admin 0

Міністерство цифрової політики України запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», як доступна за посиланням / https://osvita.diia.gov.ua/

Кожний громадянин може безкоштовно опанувати цифрові навички за сучасним форматом – освітні серіали.

Освітній серіал охоплює можливості та особливості функціонування безкоштовних сервісів Google для використання в професійній діяльності та повсякденному житті. З усім різноманіттям онлайн-інструментів допоможе розібратися сертифікований тренер Google for Education, директор Академії цифрового розвитку Антоніна Букач.

Для чого це вам?

Скорочувати довгі посилання
Отримувати Google Сповіщення
Користуватися Google Keep
Застосовувати Google Календар
Створювати Google Форми
Використовувати Google Документи
Користуватися Google Slides
Створювати та редагувати Google Sheets
Створювати Google Мої Карти
Шукати наукові публікації
Створювати Сайти Google

Міністерство охорони здоров’я України закликає усіх дотримуватись правил карантину та використовувати можливість навчатись онлайн. На національній онлайн-платформі доступні освітні серіали: базові цифрові навички, цифрова грамотність для вчителів, серіал для батьків «Безпека дітей в інтернеті», «Смартфон для батьків» і «Карантин: онлайн-сервіси для вчителів»

З цифровими навичками ви зможете ефективно та безпечно застосовувати технології в роботі та навчанні, для професійного та особистісного розвитку.

Міністерство цифрової політики України запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», як доступна за посиланням / https://osvita.diia.gov.ua/ Кожний …