«Кубок Діда Мороза» із дзюдо відбувся сьогодні в Ужгороді

5 років ago admin 0

Традиційний новорічний турнір «Кубок Діда Мороза» із дзюдо відбувся сьогодні в Ужгороді, у спорткомплексі УжНУ «Буревісник».

Участь у змаганнях взяли понад 130 учасників, зокрема, команди зі Словаччини, Іршави, Мукачева, Івано-Франківська, Львова, а також юні ужгородські дзюдоїсти (вихованці міської ДЮСШ №1).

Діти змагалися в трьох вікових групах: 2006-2007, 2008-2009, 2010-2011 років народження.

На урочистостях заступник Ужгородського міського голови Олександр Білак звернувся до учасників: «Завершується ще один успішний, зокрема завдяки вашим здобуткам, рік спортивного життя нашого міста. Багато здобули перемог на міжнародних турнірах – бажаю, щоб 2019-й став для вас ще успішнішим. Також напередодні новорічно-різдвяних свят від імені міського голови Богдана Андріїва вітаю ваші родини, бажаю здоров’я, нових перемог. Нехай панує мир у нашому місті і в нашій Україні».

Директор ДЮСШ №1 міста Ужгород Анатолій Коломоєць подякував Ужгородській міськраді за кубки, медалі, солодкі подарунки для учасників турніру, забезпечення інвентарем, зокрема для дзюдоїстів закупили тренувальні манекени, постійну підтримку розвитку спорту в місті.

Привітали учасників змагань також юні гімнастки спортивного клубу «Пірует».

1 of 44

????????????????????????????????????