Керівництво району допомагає медикам Ужгородщини дістатися до роботи

4 роки ago admin 0

Довіз на роботу медиків під час карантину організувала Ужгородська районна рада та райдержадміністрація. На роботу возять медперсонал Ужгородської районної лікарні. Про це розповів головний лікар закладу Олег Голуб. За його словами, на роботу довозять працівників медзакладу, які проживають у населених пунктах Ужгородського району.
«На період карантину транспортне сполучення з навколишніх сіл Ужгородщини до обласного центру тимчасово призупинено, добиратись медпрацівникам до роботи стало великою проблемою. Проте, за сприяння керівників району проблему вдалося вирішити: між районною лікарнею та ТОВ «ТРАНС-УЖ» укладено договір на здійснення регулярних спеціальних перевезень медпрацівників на роботу» – зазначив Олег Голуб.
Тож, завдячуючи голові Ужгородської районної ради Чорнаку Руслану Васильовичу та голові райдержадміністрації Вячеславу Миколайовичу Дворському, починаючи з 31 березня, працівники КНП «Ужгородська районна клінічна лікарня» зможуть безперешкодно та вчасно дістатися свого робочого місця.