IІ науково-практична конференція"Синтез мистецької науки, освіти та творчості в Україні та глобальному культурному просторі"

4 роки ago admin 0

Шановні колеги!

Інформуємо Вас, що науково-практична конференція”Синтез мистецької науки, освіти та творчості  в Україні та глобальному культурному просторі”відбудеться 23-24 квітня 2020 року на базі комунального закладувищої освіти«Ужгородський інститут культури і мистецтв» Закарпатської обласної ради.Конференція проводиться у новому форматі SMART-ART, де поєднується  традиційні академічні доповіді, презентації та перформанс.

До участі у роботі конференції запрошуються викладачі, студенти, аспіранти й творчі кадри закладів освіти, а також діячі культури і мистецтв, представники різних напрямів музичного, вокального, хореографічного та сценічного мистецтва. В програмі конференції: доповіді, доповіді з презентацією, слайд-шоу, відео кліпи і ролики з коментарями і показами, уроки майстерності за участі викладачів та студентів, індивідуальні і групові виступи викладачів і студентів. Планується проведення майстер-класів та концерту.