В Закарпатті висадили 2,5 тис. саджанців ялиці, бука, ясеня та дуба скельного, в рамках президентської програми висадки 1 мільярду нових дерев (ФОТО)

2 роки ago admin 0

Напередодні, 13 жовтня 2022 року, в Лопушанському лісництві ДП «Міжгірське ЛГ» розпочали висаджувати молодий ліс в рамках акції «Зелена країна». Про це повідомляє пресслужба Закарпатського ОУЛМГ.

До заліснення ділянки (0,5 га) долучилось керівництво та колектив Закарпатського ОУЛМГ, а також директори державних підприємств, які висадили близько 2,5 тис.шт. саджанців ялиці, бука, ясеня та дуба скельного. (Схема змішування: 7Яц 3Бк+Яс+Дск )

«Відсьогодні всі державні лісогосподарські підприємства Закарпаття офіційно розпочинають лісокультурну кампанію та висаджуватимуть новий ліс в рамках акції «Зелена країна». Завдяки цій президентській програмі за 3 роки ми висадимо 1 мільярд нових дерев, за 10 років – збільшимо площу лісів на 1 мільйон гектарів. Кожен бажаючий може долучитись до хорошої та екологічної справи- дати початок новому життю. Особливо зараз, в час війни, дуже важливо зберігати енергетичну та екологічну безпеку країни. Лісове господарство – наш стратегічний напрямок»,- наголосив начальник Закарпатського ОУЛМГ Віталій Петренко.

У Закарпатському ОУЛМГ пропонують кожному долучитися до озеленення нашої області, країни!

Заповнюйте заявку та приходьте примножувати зелені багатства Закарпаття! https://zelenakraina.gov.ua