Відбулась координаційна нарада

4 роки ago admin 0

24 березня 2020 року, в приміщенні райдержадміністрації,  відбулась координаційна нарада за участі в.о. голови райдержадміністрації Понзеля І.М., голови районної ради Лопіта І.І.,  сільських, селищних голів району, а також керівників відповідних установ, що входять до складу протиепідемічної комісії при райдержадміністрації .

На нараді розглянуто питання стану реалізації заходів спрямованих на протидію поширенню коронавірусу COVID-19 в районі та визначені завдання щодо подальшої діяльності в цьому напрямку органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, а саме:

Сільським, селищним головам забезпечити збір інформації про всіх прибулих з-за кордону в населених пунктах на території сільської ради, максимально залучивши для цього депутатів, членів виконкому та громадських активістів. Така інформація щодо перетину західного кордону жителями району щоденно подається до районної державної адміністрації і направляється засобами в сільські селищні ради, поліцію,  філію лабораторного центру та КНП „Воловецький районний центр первинної медико-санітарної допомоги Воловецької районної ради. Але ні обласна державна адміністрація, ні районна не мають інформації про тих громадян, які в’їхали в район через Львівську область або залізничним сполученням і т.д. В зв’язку з цим сільським, селищним головам необхідно терміново скласти списки всіх осіб, які прибули із-за кордону. Ці списки необхідно актуалізувати (доповнювати) щоденно протягом минулої доби.

 Сільським, селищним головам спільно з КНП „Воловецький районний центр первинної медико-санітарної допомоги Воловецької районної ради ” здійснювати контроль дотримання вимог карантину (самоізоляції) цими громадянами. В разі виявлення порушень карантину цими громадянами інформувати відділення поліції.

 Сільським та селищним головам провести роботу з місцевими священниками, щодо обмеження церковних служб та проведення роз’яснювальної роботи серед парафіян.

  Управлінню соціального захисту населення райдержадміністрації забезпечити:

– нарахування та виплату всіх соціальних допомог та субсидій;

– скласти списки одиноких, одиноко –проживаючих осіб та осіб за 80 років, осіб похилого віку та надати до департаменту соціального захисту населення ОДА (терміново).

24 березня 2020 року, в приміщенні райдержадміністрації,  відбулась координаційна нарада за участі в.о. голови райдержадміністрації Понзеля І.М., голови районної …