НАВЧАННЯ НА КОРДОНІ

4 роки ago admin 0

Ігор Шинкарюк, заступник голови Закарпатської ОДА: “В рамках роботи оперативного штабу Закарпатська обласна державна адміністрація з попередження, виявлення і припинення розповсюдження коронавірусу на території Закарпатської області відпрацювали міжвідомчий механізм взаємодії з підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області та Державна прикордонна служба України на ділянці Чопського ПЗ в пункті пропуску «Ужгород –Вишнє-Нємецьке».

Механізм передбачає транспортування наших громадян, які прибувають з ЄС на транспорті рятувальників до паспортного контролю, фіксацією особистих забовязань громадян про самоізоляцію співробітниками ДПСУ та подальшим транспортуванням на територію України за межі пункту пропуску.

Після кожного рейсу здійснюється санітарна обробка транспорту спецпризначенцями. Разом з тим розгорнуто пункт обігріву та відпочинку, де наші громадяни при необхідності, під час очікування свого транспорту чи рідних можуть отримати гарячий чай, солодощі та консультацію фахівців з питань дій в умовах карантину.

Станом на 12:00 год 19 березня транспортом ДСНС України перевезено 280 осіб.

Хочемо відмітити високий рівень професіоналізму, взаємодії та самовіддачі співробітників ДСНС в Закарпатській області, ДПС України та оперативного штабу. Спільні, скоординовані дії оперативного штабу області дають можливість нашим громадянам під час повернення відчувати себе комфортно та бути комплексно поінформованими про поточну ситуацію в регіоні”.

Ігор Шинкарюк, заступник голови Закарпатської ОДА: “В рамках роботи оперативного штабу Закарпатська обласна державна адміністрація з попередження, виявлення і …