Закарпатським ОУЛМГ запроваджено заходи стосовно запобігання занесенню і поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19

4 роки ago admin 0

На виконання наказу Державного агентства лісових ресурсів від 12 березня №81 Закарпатське обласне управління повідомляє про запровадження заходів, стосовно запобіганню занесення і поширення, стабілізації епідемічної ситуації в Закарпатському обласному управлінню лісового та мисливського господарства. 

Зокрема, при Закарпатському ОУЛМГ утворена спеціальна комісія із зазначених у наказі питань.

Доручено встановити режим підвищеної готовності підсистеми охорони і захисту лісів єдиної державної системи цивільного захисту для запобігання виникненню надзвичайної ситуації на підприємствах, в установах і організаціях, що належать до сфери управління Закарпатського ОУЛМГ, внаслідок можливого поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19.

Також на час введення даних обмежень ЗОУЛМГ тимчасово призупиняє видачу та обмін контрольних карток обліку добутої дичини, видачу посвідчень мисливця та проведення іспитів на отримання державного посвідчення мисливця.

Також призупинено особистий прийом громадян в.о. начальника ЗОУЛМГ Ігорем Коцуром, заступником начальника Василем Кийом, директором ДП ” Закарпатліссервіс” Федіром Убрежі та головою галузевої профспілки в Закарпатській області Валерієм Федурцею.

У зв’язку з обмежувальними заходами, ухвалено рішення про відміну проведення масових заходів у рамках Всеукраїнської акції «Відновлюємо ліси разом».

Запланована висадка 5 млн дерев протягом 21 березня, у Міжнародний день лісів, та тижневий Марафон висадки лісів (з 21 до 29 березня) передбачали залучення широких верств населення до цих заходів. В областях реєструються тисячі бажаючих. Загалом планувалося, що в акції візьмуть участь понад 40 тисяч осіб. Щоб не наражати громадян України на небезпеку було ухвалено рішення про призупинення проведення акції.

Реєстрація для участі в акції також призупинена.

Про можливість проведення акції після карантинних заходів буде повідомлено додатково. Слідкуйте за нашими новинами.

Окрім того, хочемо також повідомити, що працівники Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства перейшли на новий графік роботи: з понеділка по четвер — з 9:00 до 18:00, а в п’ятницю з 9 до 16.45. Обідня перерва з 13.00 до 13.45

На виконання наказу Державного агентства лісових ресурсів від 12 березня №81 Закарпатське обласне управління повідомляє про запровадження заходів, стосовно запобіганню занесення і поширення, стабілізації епідемічної ситуації […]