ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЯМ КАРПАТСЬКОЇ УКРАЇНИ

4 роки ago admin 0

13 березня 2020 року з нагоди 81-ї річниці проголошення Карпатської України, аби вшанувати світлу пам’ять полеглих героїв – карпатських січовиків, розстріляних на Верецькому перевалі далекого березня 1939 року, на межі Закарпатської та Львівської областей, прийшли голова райради Лопіт І.І., заступник голови  райдержадміністрації Понзель І.М, Верб”язький сільський голова Півкач І.П., а також працівники райдержадміністрації та працівники бібліотечних установ с. Верб’яж і с. Завадка.  

Учасники заходу вшанували світлу пам’ять полеглих за незалежність краю квітами та запаленими лампадками, які поклали до місця їх вічного спочинку.

На відзначення пам”ятної дати з дня проголошення незалежності Карпатської України, на кладовищі в с. Верхні Ворота, представники влади разом з працівниками Верхньоворітської сільської ради та працівниками закладів культури села також  поклали вінок і запалили свічки біля могили депутата Сойму Карпатської України Івана Григи.

13 березня 2020 року з нагоди 81-ї річниці проголошення Карпатської України, аби вшанувати світлу пам’ять полеглих героїв – карпатських …