План подальших профілактичних заходів із запобігання занесенню та поширенню коронавірусу обговорили на нараді в Управлінні Держпраці

4 роки ago admin 0

В Управлінні Держпраці у Закарпатській області відбулася координаційна нарада з інспекторським складом за участі фахівців відділу з питань гігієни праці та сектору з питань експертизи умов праці. Присутні обговорили подальший план заходів щодо запобігання занесенню та поширенню коронавірусу 2019 nCoV  в області.

Зокрема, визначено перелік суб’єктів господарювання у сфері роздрібної та оптової торгівлі, громадського харчування і транспорту, які мають бути охоплені профілактичними відвідуваннями.

Під час наради йшлося також про необхідність налагодження співпраці у цьому напрямі з органами місцевої влади, медичними та іншими службами. Головні державні інспектори відділу з питань гігієни праці Світлана Кавранська і Наталія Кузнєва прозвітували про виконану роботу. На завершення інспектори отримали відповідну друковану літературу для розповсюдження серед роботодавців та працівників у ході проведення профілактичних заходів.