Соціальний проект „Ти можеш усе! Можливості безмежні”

4 роки ago admin 0

„Інформаційні технології України” (далі – Асоціація) підписали Міністерство соціальної політики разом з Громадською організацією „Прометеус” та Асоціацією Меморандум про співпрацю та презентують соціальний проект „Ти можеш усе! Можливості безмежні” (далі – Проект).

 Меморандум підписано з метою об’єднання зусиль, спрямованих на реалізацію Програми діяльності Кабінету Міністрів України в рамках цілей Міністерства соціальної політики у сфері підвищення якості навчання людей з інвалідністю і сприяння у подальшому їх працевлаштуванні в ІТ – компанії.

Проект складається з повного циклу надання можливості усім бажаючим особам з інвалідністю навчатись безоплатно на онлайн курсах та по закінченню навчання прийняти участь у конкурсах на вакантні посади в провідних ІТ-компаніях України.

 Проект триватиме наступні півроку у кілька етапів. Реєстрація охочих взяти участь у проекті відбуватиметься з 5 лютого 2020 року. Під час реєстрації учасники мають обрати два обов’язкові курси і, за власним бажанням, декілька додаткових курсів.

 Навчання розпочнеться з 5 березня 2020 року. Навчальний процес триватиме 14 тижнів, ще тиждень – на складання тестів і отримання сертифікатів, а далі – конкурси на вакантні посади.

„Інформаційні технології України” (далі – Асоціація) підписали Міністерство соціальної політики разом з Громадською організацією „Прометеус” та Асоціацією Меморандум про …