На Закарпатті поліцейські затримали ще одну вантажівку з нелегальною деревиною

2 роки ago admin 0

Співробітники сектору захисту інтересів суспільства та держави поліції Закарпаття перевірили автомобіль “Урал”, який перевозив понад 30 кубометрів деревини породи смерека у селі Красна Тячівського району. Поліцейські з’ясували, що відомості про вантаж, внесені до товаро-транспортної накладної, не співпадають із фактичними даними. Усі обставини справи працівники поліції з’ясують у рамках відкритого кримінального провадження

Вчора, 16 серпня, близько 22:00, працівники сектору захисту інтересів суспільства та держави поліції Закарпаття зупинили навантажений деревиною автомобіль, що рухався через село Красна Тячівського району.

Поліцейські перевірили надану водієм товаро-транспортну накладну, а також оглянули вантаж “Уралу”. Як з’ясувалося, водій перевозив понад 30 кубометрів ялини із бирками, номери яких не співпадають із внесеними в документи даними. Крім того, різнилися і фактичні та документальні дані щодо кількості стовбурів  та об’єму деревини.

Транспортний засіб із вантажем працівники поліції вилучили. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ст.246 Кримінального кодексу України (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу). Усі обставини справи будуть з’ясовані поліцейськими у ході досудового розслідування.