Хустський об’єднаний міський військовий комісаріат

5 років ago admin 0

1Про приписку громадян 2002 року народження до призовних дільниць

На підставі Закону України від 25.03.2002 року №2232-ХІІ «Про військовий обов’язок і військову службу» (зі змінами) з 21 січня по 29 березня 2019 року оголошується приписка громадян 2002 року народження до призовної дільниці Хустського ОМВК.

Явці для приписки підлягають усі громадяни, які народилися з 1 січня по 31 грудня 2002 року включно, постійно або тимчасово проживають на території м. Хуст та Хустського району, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані раніше.

Усі громадяни, яким належить з’явитися для приписки до призовної дільниці, зобов’язані прибути за адресою: м. Хуст, вулиця Дружби 11а у визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені у повістці. Громадяни, які не отримали повістку, зобов’язані прибути за вказаною адресою до 01 лютого 2019 року маючи при собі документи, які засвідчують особу.

На підставі ст.14 Закону України від 25.03.2002 року №2232-ХІІ «Про військовий обов’язок і військову службу» (зі змінами) керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки до призовної дільниці на час, необхідний для проходження приписки і забезпечити їх своєчасну явку до Хустського об’єднаного міського військового комісаріату.

Військовий комісар

Хустського об’єднаного міського

військового комісаріату

підполковник В. Зубатов