Отримати ваучер — скористатися шансом

4 роки ago admin 0

Шукати роботу можна різними шляхами, зокрема за сприянням
Державної служби зайнятості. Але громадянам, яким виповнилося вже 45 років, шукати роботу все далі важче, так як в умовах постійного розвитку технологій знання та навички працівників, отримані в більшості в радянські часи, є застарілими. Тому Закон України «Про зайнятість населення» передбачив право громадян віком старше 45 років, страховий стаж яких становить не менше 15 років та які мають професійно–технічну або вищу освіту, одноразово отримати ваучер для підтримання їх конкурентоспроможності на ринку праці.

Про це і багато іншого, фахівці Воловецької районної філії Закарпатського ОЦЗ поінформували голову селищної ради М.А. Попелича, начальника УСЗН Воловецької РДА Ю.Ф.Ференца, а також соціальних партнерів, які активно співпрацюють з Воловецькою філією, успішних роботодавців району. Інформація розміщена на інформаційних стендах установ,сільських та селищних рад.

Шукати роботу можна різними шляхами, зокрема за сприянням Державної служби зайнятості. Але громадянам, яким виповнилося вже 45 років, шукати …