Лісівники Рахівського ЛДГ збільшують рекреаційні зони відпочинку (ВІДЕО)

4 роки ago admin 0

Лісівники Рахівського лісодослідного господарства розширюють кількість рекреаційних пунктів. Так останнім місцем зони відпочинку стало мальовниче урочище біля джерела питної води у Білотисянському лісництві. Як розповідає лісничий, джерело має навіть свою історію, пов’язану із заслуженим лісівником, який вже у поважному віці.

Враховуючи популярність місця з джерелом, лісівники вирішили збудувати тут рекреаційну зону. Облагородили територію, звели дерев’яну альтанку, місце для вогню, а також посадили дерева різних порід. Враховуючи туристичну привабливість Рахівщини, сьогодні рекреаційні пункти та місця відпочинку лісівники збудували на кожному туристичному маршруті. Ця робота продовжується й надалі та має на меті не тільки комфортне перебування туриста, але й місцевого населення.

Лісівники Рахівського лісодослідного господарства розширюють кількість рекреаційних пунктів. Так останнім місцем зони відпочинку стало мальовниче урочище біля джерела питної води у Білотисянському лісництві. Як розповідає лісничий, […]