Дорогі лісівники, жителі карпатських гір та лісів та всієї України! (ВІДЕО)

4 роки ago admin 0

Ліс – це та найбільша цінність, яку ми маємо, і яку повинні не тільки зберегти й примножити для майбутніх поколінь жителів краю, наших дітей, онуків і правнуків, а й щогодини, щохвилини працювати, не покладаючи рук, над його примноження. Лісові багатства є вичерпними і вимагають дбайливого ставлення та захисту. Цим і займаються працівники державних лісогосподарських підприємств, підпорядкованих Закарпатському обласному управлінню лісового та мисливського господарства.

Хай ліс росте на благо людям, лісівники користується заслуженою повагою і авторитетом не тільки в колективах, але і серед жителів краю! З Новим роком! Тепла в оселях, семійного благополуччя та Божої Благодаті!

Ось і настає час привітань та новорічного дива!

Дорогі лісівники, жителі карпатських гір та лісів та всієї України!

Від щирого серця вітаю Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Ці свята дарують нам радісний настрій, пробуджують найсвітліші почуття й думки, об’єднують нас навколо ідеалів добра і милосердя. Ці вічні цінності відіграють особливу роль для нас!

Різдвяні дні – час благодійності і милосердя, щирої уваги до всіх, хто потребує нашої участі, допомоги й опіки. Свято Різдва символізує оновлення, початок нового життя, нових надій і нових звершень.

Хочу побажати Вам тепла в душі, любові до людей і милосердя, Божої Благодаті, здоров’я і добра! Нехай у Вашій родині панує мир і злагода, а у Вашу оселю прийдуть щастя, радість, достаток, тепло і затишок!

З повагою, начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерій Мурга!

 

Ліс – це та найбільша цінність, яку ми маємо, і яку повинні не тільки зберегти й примножити для майбутніх поколінь жителів краю, наших дітей, онуків і […]