Безпеки життя навчали хустські рятувальники

4 роки ago admin 0

Сьогодні, 6 грудня, хустські рятувальники провели інформаційну-роз’яснювальну роботу серед місцевого населення с. Горінчово.

Для початку, надзвичайники разом з активом села обговорили проблемні питання  щодо пожежної обстановки й нагадали основні правила безпеки. А далі, як кажуть, пішли в люди. 

Спілкуючись з селянами, вони нагадали рекомендації щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті. де їх порушення може стати причиною масштабних загорань з трагічними наслідками.

Акценти ставилися й на безпеці життєдіяльності  холодної пори, зокрема на необхідності проведення запобіжних заходів, спрямованих на недопущення вогневих випадків через несправність електрообігрівальних приладів та пічного опалення. Окремо надзвичайники розповідали про смертельну небезпеку чадного газу

Представники екстреної служби навідались і до місцевих закладів торгівлі, де присутнім роз’яснили яких правил необхідно дотримуватись, аби уникнути вогняного лиха.

А от малечі місцевого дошкільного навчального закладу надзвичайники  нагадали про те, до чого можуть призвести дитячі пустощі з вогнем. Особливо наголошувалося на правилах поведінки під час зимових свят, приміром. йшлося про небезпеку піротехнічних виробів.

У ході відповідної роз’яснювальної роботи населенню вручалися пам’ятки безпеки.

 

У ДСНС України у Закарпатській області

IMG_1415.JPGIMG_1416.JPGIMG_1417.JPGIMG_1418.JPGIMG_1420.JPGIMG_1421.JPGIMG_1422.JPG