Увага, попередження про погіршення погодних умов!

4 роки ago admin 0

Ранком та вдень 2 грудня 2019 року на більшій частині території Закарпатської області очікується значний сніг та мокрий сніг. Місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Подекуди тумани видимістю 200-500 м.

І рівень небезпечності, жовтий

З огліду на це рятувальники Закарпаття звертаються до любителів гірського відпочинку утриматись від походів у гори, бо за таких умов дуже легко збитись із маршруту навіть досвідченим туристам. Пам’ятайте про те, що безпека в горах залежить від підготовки, дисципліни, дотримання елементарних правил безпеки, знання місцевості та її природних перешкод, відповідно підібраних одягу та взуття.

Також варто звернути увагу на погіршення погодних умов й водіям, адже під час ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. Слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці.

У ДСНС України у Закарпатській області

zanos.jpg

tyman.jpg

bezpecavgorah.jpg