Відбулася розширена нарада

4 роки ago admin 0

28 січня 2020 року в приміщенні райдержадміністрації відбулася розширена нарада за участю народного депутата України Михайла Лаби, заступника голови Закарпатської ОДА Ольги Травіної, директора Департаменту освіти і науки ОДА Ганни Сопкової та голови комісії обласної ради з питань бюджету Василя Кошелі, керівництва райдержадміністрації,  керівництва райради  з керівниками закладів освіти та дошкільних навчальних закладів району. Також, в нараді взяли участь сільські, селищні голови району та ряд депутатів районної ради. Основні питання, які розглянуті на нараді  :

матеріально-технічне забезпечення закладів освіти;

виплата заробітної плати працівникам ДНЗ;

утворення та функціонування опорних закладів освіти.

Після закінчення наради народний депутат України разом з представниками облдержадміністрації та керівництвом району відвідали пам’ятку архітектури – Церкву св. Духа та дзвіницю Святодухівської церкви, збудовані у 18 ст. в с. Гукливий та ознайомилися з процесом  виконання реставраційних робіт.

28 січня 2020 року в приміщенні райдержадміністрації відбулася розширена нарада за участю народного депутата України Михайла Лаби, заступника голови …