Хустський професійний ліцей відкрив двері випускникам шкіл

4 роки ago admin 0

З метою сприяння професійному самовизначенню учнів загальноосвітніх шкіл, формування мотивації у виборі тієї чи іншої робітничої професії, 27 листопада фахівцями відділу активної підтримки безробітних Хустської міськрайонної філії Закарпатського обласного центру зайнятості проведено день відкритих дверей Хустського професійного ліцею для учнів 9-11 класів  Кривської, Боронявської ЗОШ та Хустського навчально-виховного комплексу № 1. 

Цікаво та захопливо, за допомоги відеоматеріалів, презентували навчальний заклад заступник директора з навчально-виробничої роботи Хустського професійного ліцею Волощук М.О. та старший майстер Слодовнік А.О, зокрема розповіли про підготовку фахівців із шести спеціальностей:

  • штукатур; лицювальник-плиточник; маляр;
  • монтажник санітарно-технічних систем; електрогазозварник;
  • слюсар з ремонту колісних транспортних засобів; рихтувальник кузовів;
  • монтажник гіпсокартонних конструкцій; штукатур; маляр;
  • електрогазозварник;
  • слюсар з ремонту колісних транспортних засобів.

Презентуючи роботу навчального закладу,  представники Хустського професійного ліцею звернули увагу на його переваги, а саме: стислі терміни навчання, максимальне врахування вимог роботодавців, сучасну матеріально-технічну базу та впровадження новітніх технологій, комфортну атмосферу. Школярі відвідали майстерні виробничого навчання і кабінети професійно-теоретичної підготовки. Наприкінці заходу всі учні отримали інформаційні буклети навчального закладу. Всі були задоволені такою зустріччю, переконалися, що, обираючи професію, необхідно обов’язково врахувати свої нахили, здібності, особисті та суспільні інтереси, зрозуміли, що значення професії у житті людини залежить не стільки від характеру роботи, скільки від того, як до неї ставиться сама людина, наскільки професія відповідає її запитам і можливостям.

У заході взяло участь 68 учнів. 

Хустська міськрайонна філія Закарпатського обласного центру зайнятості