У поліції Закарпаття відбулась конференція обласної організації «Динамо» України

5 років ago admin 0


На позачерговій конференції обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України обрали делегатів, які представлятимуть Закарпаття на Всеукраїнському зібранні у м.Київ. Також з нагоди річниці від дня створення організації, кращих учасників було нагороджено пам’ятними медалями.


Сьогодні, 14 листопада, у адмінбудівлі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області відбулась позачергова конференція обласної організації ФСТ «Динамо» України. Окрім делегатів з колективів фізичної культури правоохоронних органів краю,  участь  у заході взяли начальник ГУНП Закарпаття Олксандр Канцідайло, заступники керівника поліції в Закарпатській області Іван Пеняк та Анатолій Шкирта.


На регіональній конференції було обрано делегатів, які представлятимуть  Закарпатську область на позачерговій конференції Товариства «Динамо» у столиці України. За рішенням учасників зібрання начальник ГУНП в Закарпатті Олександр Канцідайло, заступник голови організації Михайло Пантьо та Микола Щерба братимуть участь у  Всеукраїнському заході.


Також з нагоди відзначення 95-ї річниці від Дня утворення Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України було нагороджено почесних його учасників: голову Ради ветеранів товариства Івана Шуфрича, спортивного журналіста-оглядача, проректора Східно-європейського слов’янського університету Степана Селменського та начальника ГУНП в Закарпатській області полковника поліції Олександра Канцідайла.


 © Офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Закарпатській області