На Закарпатті урочисто відкрили шістнадцяту спартакіаду для правоохоронців

6 років ago admin 0


Динаміада 2018


«Люди у формі – в найкращій фізичній формі», – саме під таким гаслом проходить спартакіада «Динаміада-2018». Сьогодні, 3 жовтня, її урочисто відкрили в селі Баранинці Ужгородського району на стадіоні «Зінедін» представники обласної влади, керівники правоохоронних органів краю та спортивних товариств. Цього року змагання присвятили 72 річниці ФСТ «Динамо».





З вітальним словом виступив заступник керівника фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» Михайло Пантьо та побажав хороших результатів всім учасникам змагань. Саме ФСТ «Динамо» вже традиційно 16 років поспіль ініціюює проведення спартакіади для правоохоронців на Закарпатті. Зараз товариство очолює начальник Головного управління Нацполіції в Закарпатській області Роман Стефанишин.





«Динаміада-2018» включає у себе комплексні спортивні змагання з професійно-прикладних, олімпійських та неолімпійських видів спорту серед колективів фізичної культури Закарпатської організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». Команди показують свої навички у міні-футболі, волейболі, стрільбі з пневматичної гвинтівки, легкоатлетичної естафети та перетягування канату. Михайло Пантьо наголосив, що стрільбу вибрали саме з пневматичної зброї, так як частина учасників команд у своїй професійній діяльності зброєю не користується і тому не вдосконалює свої навички в даному напрямку, а пневматика трохи зрівняє їх шанси. 





Участь в цьогорічній «Динаміаді-2018» беруть поліція Закарпаття, патрульна поліція, рятувальники, прикордонники, фіскальна служба, представники СБУ, Національна гвардія, Управління держспецзв’язку та Апеляційний суд. Для команди апеляційного суду цьогорічне спортивне свято є дебютом. Наступного року до переліку учасників обіцяли приєднатися і представники науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.





Заступник начальника ГУНП в Закарпатській області Іван Пеняк побажав команді поліції перемоги, адже саме його підлеглі виборюють «золото» на «Динаміаді» останні два роки поспіль. 





Під час урочистого відкриття Державний Гімн України для спортсменів виконали музиканти естрадно-духового оркестру поліції Закарпаття.