Переможцями «Динаміади-2019» на Закарпатті стали команди патрульної поліції, рятувальники ДСНС та обласна поліція

5 років ago admin 0


У спорткомплексі «Зінедін» неподалік Ужгорода відбувся спортивний турнір, організований фізкультурно-спортивним товариством «Динамо Україна». У змаганнях 11-ти команд перемогли спортсмени УПП області, УДСНС та ГУНП в Закарпатській області.


5 вересня, у спортивному комплексі «Зінедін» на Ужгородщині відбулася чергова, вже 17-та за рахунком, спартакіада фізкультурно-спортивного товариства «Динамо Україна».


Участь в «Динаміаді-2019» взяли понад 300 спортсменів із 11 команд: ГУНП в Закарпатській області, УПП в Закарпатській області, НДЕКЦ МВС України, Національної гвардії, УСБУ в Закарпатській області, УДСНС в Закарпатській області, ДФС в Закарпатській області, Закарпатської митниці, Чопського прикордонного загону, Держдепартаменту з питань виконання покарань, обласного Апеляційного суду.


Спортсмени-правоохоронці змагалися у професійно-прикладних, олімпійських та неолімпійських видах спорту: міні-футбол, волейбол, стрільба з пневматичної гвинтівки, легкоатлетична естафета та перетягування канату.


 Учасників «Динаміади-2019» та гостей свята вітали т.в.о. начальника  Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник поліції Андрій Рубель та начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан.


Свої команди на турнірі підтримували практично всі керівники структур-учасників, що надихнуло спортсменів-правоохоронців на безкомпромісну боротьбу. Як наслідок, несподівано для всіх почесне 5 місце виборола команда НДЕКЦ МВС України, яка виступала на «Динаміаді» вперше. Натомість команда ГУНП області, котра традиційно виборювала першість на спартакіаді «Динамо» впродовж кількох останніх років, цього разу була лише третьою.


У змаганнях з міні-футболу перемогу святкувала команда обласної митниці. Перемогли митники і в кульовій стрільбі. Натомість спортсмени УДСНС області взяли «золото» в легкоатлетичній естафеті та волейболі. У перетягуванні канату найсильнішими виявилися обласні патрульні.


У командному заліку «золото» – в Управління патрульної поліції в Закарпатській області, «срібло» – в обласного Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, «бронза» – в Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.


Нагороди переможцям «Динаміади-2019» вручали заступник начальника ГУНП в Закарпатській області полковник Ярослав Лебович та заступник голови обласної організації ФСТ «Динамо Україна» Михайло Пантьо.